COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jurnaliști moldoveni, agresați în Transnistria

Jurnaliști moldoveni, agresați în Transnistria

Incidentul cu participarea a doi jurnaliști TV8 a avut loc în satul Molovata, situat pe malul stîng al Nistrului. Viorica Tataru și Andrei Captarenco susțin că au fost agresați de către reprezentanții trupelor de pacificare, informează eNews.

Pacificatorii i-au reținut pe jurnaliștii care intenționau să traverseze rîul cu feribotul pentru a ajunge pe malul drept. Conflictul a durat aproximativ o oră și a fost soluționat numai după ce jurnaliștii au solicitat ajutor poliției din Dubăsari, scrie eterra. știri cu referire la Deschide.

Viorica Tătaru și Andrei Captarenco au filmat în satul Molovata Nouă un nou episod pentru serialul documentar "Dincolo de Nistru", dedicat problemelor persoanelor care locuiesc în satele aflate sub jurisdicția Republicii Moldova, dar pe malul stîng al rîului.


După terminarea filmărilor, ei au vrut să se întoarcă, dar acest lucru este posibil numai pe feribot. În timp ce Andrei se urca cu mașina pe feribot, Viorica a vrut să filmeze postul de pacificare, ceea ce a și dus la conflict.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load