TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Jurnaliști din domeniul vinificației de peste hotare, vizitează Moldova în ajunul zilei Vinului

Jurnaliști din domeniul vinificației de peste hotare, vizitează Moldova în ajunul zilei Vinului

12 jurnaliști străini, din 9 țări ale lumii (Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Germania, Elveția, Austria, Canada, Belgia și Franța), reprezentanți ai presei de specialitate de talie mondială din domeniul vinului, vizitează Republica Moldova în ajunul celei de-a 18-a ediții a Zilei Naționale a Vinului.

Evenimentul este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului care-și propune ca summit-ul jurnaliștilor străini să devină tradiție. Summit-ul va începe cu o prezentarea a sectorului vitivinicol din Moldova, urmată de o degustare profesionistă de vinuri produse din soiuri indigene dar și din cele trei regiuni cu Indicație Geografică Protejată (IGP).

Evenimentul de deschidere va avea loc în data de 20 august 2019, începînd cu ora 09:00, în incinta restaurantului hotelului „Bristol” (str. Pușkin 32). Timp de aproape o săptămînă, în perioada 19-23 august 2019, jurnaliștii vor cunoaște Vinul Moldovei și tradițiile milenare în vinificație, după care vor vizita mai multe vinării din țară.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load