TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Jurnalista care figurează în dosarul Filat, extrădată în Moldova

Jurnalista care figurează în dosarul Filat, extrădată în Moldova

Jurnalista Olga Roman, acuzată de spălare de bani și mărturii false în cazul lui Vladimir Filat, a fost extrădată în Moldova.


Serviciul de presă al procurorului general a confirmat informațiile.


Potrivit informaţiilor NM, Olga Roman a fost extrădată în Moldova. Serviciul de presă al procurorului general NM a confirmat că Roman a fost adusă în Moldova, dar nu a specificat de unde exact. Jurnalistei i-au fost prezentate acuzaţiile, ulterior fiind și interogată. Potrivit secretarului de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, Roman îşi neagă vinovăția.


Reamintim, la 10 noiembrie 2015, instanța a emis un mandat de arest pe 30 de zile pe numele Olgăi Roman, acuzată de spălare de bani și mărturii false în cazul lui Vladimir Filat. Cu toate acestea, pînă atunci, ea reușise deja să părăsească Moldova. Pe 19 noiembrie 2015 Roman a fost dată în căutare internaţională.


Amintim că, la sfîrșitul lunii octombrie, pe unul dintre cele mai populare site-uri porno, a fost postat un videoclip de o oră și jumătate de conținut intim cu participarea unor persoane ce seamănă cu Vladimir Filat și Olga Roman.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load