Jucăria „inventată” de un moldovean pe care şi-ar dori s-o aibă fiecare copil (FOTO)

Jucăria „inventată” de un moldovean pe care şi-ar dori s-o aibă fiecare copil (FOTO)

Fiica unui cuplu originar din Soroca are o „jucărie” deosebită, creată chiar de tatăl ei.

Panoul pentru joacă care include zeci de obiecte curioase pentru Fetița de doar 11 luni, i-a captat imediat atenția, iar de atunci, zilnic își pentrece timpul util și interesant, informează Observatorul de Nord.

Tînăra mămică are grijă de fiica lor, iar tatăl iubește să meșterească tot felul de lucruri în timpul liber. Ideea de a crea un panou este inspirată din internet, dar bărbatul a decis să creeze un panou mai mare și mai complex, înzestrîndu-l cu zeci de obiecte curioase pentru un copil, care abia cunoaște lumea: calculator, șireturi, roți, prize, cîteva zăvoare și tot felul de obiecte care se rotesc, se sucesc sau își schimbă poziția, captînd atenția copilului. Acestea sînt fixate bine de panou, astfel încît nu prezintă niciun pericol.

Părinții nu s-au așteptat ca interesul fetiței să dureze atît de mult, aceștia credeam că în maximum două zile aceasta se va plictisi. Fetița se joacă în fiecare zi, iar picii mai mari care vin în ospeție sînt la fel de curioși. Dacă această idee vi se pare interesantă, nu ezitați să o împrumutați.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load