Istoria succesului împletită printre firele de ață și printată în împlinirea de mamă (VIDEO)

Audio
Istoria succesului împletită printre firele de ață și printată în împlinirea de mamă (VIDEO)

Istoria de astăzi a fost construită fir cu fir în amiezile liniștite, cînd copii dorm și în serile lungi, după ce o zi de muncă a unei mame a  luat sfîrșit.


Astăzi vă invit să o cunoașteți pe Corina Voinu, o femie împlinită, mamă a trei fetiție superbe, care nu a lăsat loc depresiei în viața sa, ci a făcut spațiu pentru lucruri frumoase create de propriile ei mîinuțe.


Amintirile din copilărie îi sînt legate de satul Tartaul, raionul Cantemir, sat în care alături de părinți și surioară și-a format spiritul de luptătoare.


Deși și-a făcut studiile la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Republica Moldova, profesia de mamă i-a ”furat” tot timpul liber.


Stînd acasă și educînd fetițele, a vrut să se simtă utilă și a dezvoltat în timp o pasiune aparte pentru lucrurile hand-made. Nu a avut profesori, învățînd de toate de pe internet și dezvoltînd din asta o mică afacere care o satisface nu atît financiar, cît sufletește.


De la croșetat, la broderie, dar și alte tehnici, toate îi sînt la fel de dragi și care le utilizează în lucrările sale, care ulterior ajung în casele moldovenilor, atît din țara noastră, cît și din afară.


În interviul de mai jos, Corina ne-a mărturisit secrete din viața unui meșter hand-made.

 

Alte reportaje din proiectul ”Moldovenii care scriu istoria” puteți găsi aici.


 Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load