COVID-19 în MOLDOVA

Istoria se repetă. Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit dintr-un spital

Istoria se repetă. Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit dintr-un spital

Un bărbat în vîrstă de 68 de ani din raionul Cimișlia, internat la Spitalul raional cu diagnosticul de Covid-19 a evadat în această dimineață. Informația a fost comunicată oamenilor legii de către asistenta medicală care îngrijea de pacient, scrie unimedia.info

La fața locului echipajul BRO 112 a IP Cimișlia și angajații Secției investigare infracțiuni au stabilit că cetățeanul fiind nemulțumit de tratamentul care era acordat de lucrătorii medicali ai IMSP Cimișlia a decis să se transfere personal la o instituție medicală din municipiul Chișinău.

„Astfel, în această dimineață fără să anunțe vreun lucrători medical și profitînd de neatenția acestora, bărbatul a părăsit instituția medicală, luînd cu el și fișa medicală a bolnavului de staționar cu toate analizele efectuate și însemnările medicale”, ne-a comunicat ofițera de presă IP Cimișlia, Cristina Vicol.


Conform declarațiilor medicului care îngrijea de bărbat, starea acestuia a fost de „gravitate medie”, fapt ce necesită îngrijiri medicale în instituție specializată.

La moment de către angajații de poliție ai Inspectoratului de poliție se întreprind măsuri de stabilire a locului aflării bolnavului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load