COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Întîlnirea informală între Dodon și Krasnoselski la Cetatea Bender, împreună cu soțiile și copiii (FOTO)

Întîlnirea informală între Dodon și Krasnoselski la Cetatea Bender, împreună cu soțiile și copiii (FOTO)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că duminică, 3 noiembrie, împreună cu familia sa a vizitat Cetatea Bender - un monument de arhitectură din secolul al XVI-lea pe care promisese să i-o arate fiilor săi, iar pe teritoriul acestei cetăți a avut o întîlnire informală cu șeful administrației transnistrene, Vadim Krasnoselski, transmite Noi.md.

„Ei ne-au organizat o excursie prin cetate și am apreciat foarte mult eforturile conducerii regiunii, care a reușit să reînvie acest obiect cultural-istoric unic, atrăgînd un număr mare de turiști.

Împreună am sărbătorit Ziua Unității Naționale - o sărbătoare națională importantă a Federației Ruse, partener strategic al Republicii Moldova”, a scris șeful statului moldovean pe pagina sa de socializare.


"Apreciez această discuție informală cu domnul Krasnoselski ca fiind una productivă și cred că trebuie să organizăm întîlniri regulate la nivelul conducerii și cetățenilor obișnuiți de pe ambele maluri ale Nistrului", a subliniat Igor Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load