COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Inspectoratul Național de Patrulare a „dispărut”

Inspectoratul Național de Patrulare a „dispărut”

Inspectoratul Național de Patrulare a fuzionat cu Direcția generală securitate publică din cadrul IGP și a devenit Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP). Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul de Interne, săptămîna trecută.

„Inspectoratul Naţional de Securitate Publică reprezintă subdiviziune specializată, cu statut de persoană juridică de drept public, avînd competenţă pe întreg teritoriul Republicii Moldova și are sediul în municipiul Chişinău, strada Doina 102”, se menționează într-un comunicat de presă al INSP, scrie tv8.md.

Noua structură este condusă de șeful-adjunct al IGP – Sergiu Paiu.


„Inspectoratul este creat în scopul menţinerii, asigurării şi restabilirii ordinii publice, asigurării securităţii circulaţiei rutiere, patrulării locurilor publice şi de agrement, interacțiune comunitară, siguranță minori și activități patrulare, prevenire delicventă, supraveghere armament și activități licențiate”, se mai arată în comunicatul INSP.

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică are subdiviziuni de administrare, precum și subdiviziuni teritoriale – Direcţia patrulare „Centru”, Direcţia patrulare „Nord”, Direcţia patrulare „Sud” și Secția de escortă și misiuni speciale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load