Indicațiile date de Filip privind reparația traseului Chișinău-Ungheni

Indicațiile date de Filip privind reparația traseului Chișinău-Ungheni

Premierul Pavel Filip cere un răspuns ferm de la compania care efectuează lucrările de reparație a traseului Chișinău-Ungheni în privința datei limită de dare în exploatare a autostradei.

Filip a mers astăzi pe șantier pentru a discuta cu muuncitorii și a se convinge că lucrurările decurg conform planului. El a cerut Ministerului Economiei să abordeze la modul cel mai serios problema cu firma responsbilă.

"Am dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen. Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întîrzie, nu îi interesează că această firmă plătește din 2016 penalități de 360 mii de euro, oamenii vor să meargă pe drum de calitate. Și noi avem o responsabilitate în fața cetățenilor. Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat", a declarat Filip.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load