COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Îndemn: Nu trebuie să transformăm întreaga țară într-o casă de nebuni!

Îndemn: Nu trebuie să transformăm întreaga țară într-o casă de nebuni!

Acum, cel mai important lucru este să rămînem oameni, să nu ne transformăm într-o turmă, trebuie să dăm dovadă de voință, rezistență, conștiință, să ascultăm medicii și autoritățile, nu demagogii. Și nu trebuie să transformăm întreaga țară într-o casă de nebuni.

Această opinie a fost exprimată de deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, pe pagina sa de socializare, transmite Noi.md.
"Știți ce este mai rău decît ciuma? Ciuma într-o casă de nebuni…

Medicii încearcă să salveze bolnavii, iar aceștia depun o rezistență furioasă! Lovesc cu picioarele, strigă după ajutor, cu dăruire completă scuipă în medici și în cei din jur!


Imediat vin și alți pacienți și atacă medicul cu lopata...

Unii pacienți se uită la toți și plîng, alții se tăvălesc pe podea de rîs. Alții intră în camera cu ciumă și-i eliberează pe toți.

Mai pe scurt, în cîteva ore, toți doctorii sînt bătuți, iar întregul spital de nebuni este infectat cu ciumă!

Mulți ies la libertate. Aici ei sînt deja așteptați de jurnaliști, li se ia interviu, sînt chemați la TV8 și Jurnal TV!

Încep să urle și să facă isterie în toată țara. Spitalul de nebuni încalcă drepturile celor infectați! Ei sînt tratați în pofida voinței lor.

Nu există nici un fel de ciumă și nu va fi! Este un fals și propagandă pentru a vă ține în frică! Puterea e mai rea decît ciuma.

Unul dintre opozanți organizează un miting de protest chiar în curtea casei de nebuni. Nebunii iau cuvîntul. Printre vorbitori ei reprezintă majoritatea.

Altul îi cheamă la marșul "fără frică". Pacienții răspund.

Al treilea aduce autobuze și îi duce pe cei infectați în satele și casele lor!

Toate acestea sînt filmate de jurnaliști, bloggeri care, pentru a se convinge pe ei înșiși și pe cetățeni, îmbrățișează bolnavi, îi sărută. Unii dintre jurnaliști chiar se laudă că a reușit să se culce...și nimic, nici un fel de ju-ju!

Și deja peste o zi, jumătate de țară este acoperită de ciumă... Autoritățile sînt acuzate de lipsă de voință, inacțiune!

Voi ați provocat mai mult decît ciuma! De ce în întreaga lume nu se anulează plățile comunale, impozitele, creditele... și noi avem același lucru?

Stimați concetățeni!

Nu credeți că Moldova noastră este exact această casă de nebuni?", a întrebat deputatul PSRM.

El a menționat că Maia Sandu cheamă diaspora acasă, împreună cu coronavirusul. Iar Usatîi chiar îi aduce cu avioanele! Și anume pe cei care se află în focarul infecției - în Franța!

Unii cetățeni special instruiți se indignează pe Facebook, de ce nu dau măști gratuit! Apoi se află că pe toate le-a cumpărat Candu. Și el le dă, drept că doar dacă intri în partid. Și da, anume oamenii lui se indignează de FB de lipsa măștilor!

TV 8, Jurnal TV, PRO-TV și alte mass-media din rețeaua Maiei Sandu în fiecare zi fac isterie, manipulează, sperie cetățenii că aceasta este pedeapsa lui Dumnezeu pentru că mergem la biserică, dar nu la parada homosexualilor!

"Colegi, cetățeni, prieteni!

Haideți să dăm dovadă de voință, rezistență, conștiință. Acum cel mai important lucru este să rămînem oameni, să nu ne transformăm într-o turmă. Dar cineva anume asta vrea.

Haideți să păstrăm carantina. Să ascultăm medicii și autoritățile, nu demagogii. Căci, autoritățile poartă RĂSPUNDERE, dar nu cei vorbăreți. Și haideți să nu transformăm întreaga țară într-o casă de nebuni.

P. S. Cea mai puternică dorință de a ceda vine cu 5 minute înainte de victorie. Haideți să rezistăm... și să cîștigăm!", a subliniat Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load