TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Incident la biserica de pe teritoriul grădiniței. Martor: Dumnezeu nu bate cu bățul

Incident la biserica de pe teritoriul grădiniței. Martor: Dumnezeu nu bate cu bățul

Pe rețelele de socializare au fost publicate cîteva fotografii în care se vede cum din cauza vîntului un copac a căzut peste construcția care se înalță pe teritoriul grădiniței nr. 150 din Chișinău.

„Dumnezeu nu bate cu bățul”, scrie internautul care a postat imaginile.

Această grădiniță de aproape doi ani este în mijlocul unui scandal din cauza că pe terenul de joacă destinat pentru copii primăria Chișinău a autorizat construcția unei biserici, care în acte figurează drept bibliotecă. Copiii rămîn fără teren de joacă, deoarece preotul Comunităţii Religioase Parohia cu hramul „Sfîntul Stelian” susţine că „are contract cu Dumnezeu”, transmite Noi.md cu referire la Jurnal.


Atît noul primar general, Ion Ceban, pretorul sectorului Rîșcani, socialistul Vlad Melnic, dar și fostul șef al Direcției Educație Rîșcani, actualul șef al DGETS, Andrei Păvăloi, au promis în noiembrie 2019 că această construcție ori va fi demolată, ori va fi folosită în interesul instituției. Cel mai probabil va fi construit un depozit la subsol, o sală de sport sau o bibliotecă cu un cabinet pentru psiholog.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load