COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Începe o perioadă interesantă în Moldova”. Filat s-ar putea întoarce după gratii (DOC)

”Începe o perioadă interesantă în Moldova”. Filat s-ar putea întoarce după gratii (DOC)

Vlad Filat a fost eliberat datorită Maiei Sandu, cel puțin asta spune bloggerul Eugen Luchianiuc, scrie Noi.md

Potrivit acestuia, eliberarea fostului (și viitorului) lider PLDM s-a produs în urma demersului directorului Penitenciarului 13 către Judecătoria Chișinău.

”Pe caz s-a expus judecătorul Victor Rățoi, care l-a eliberat pe exPremier chiar în sala de judecată, asta deși, conform legislației, nu era în drept să o facă Încheierea este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău”, scrie Luchianiuc în blogul său.


Totodată, acesta menționează că demersul a fost impus de către Liuba Jignea Suveică, șeful intermar al Agenției Naționale a Penitenciarilor, numită abuziv de către Olesea Stamate.

”Numirea ei a avut loc pe data de 12 noiembrie, în ultima zi de guvernare a Maiei Sandu. Frumos, nu? Și un pic dedspre judecătorul Victor Rățoi care a emis închierea în favoarea lui Vlad Filat. El este finul de cununie al judecătorului din cadrul Curții de Apel Chișinău – Ion Țurcanu (anterior Președintele Judecătoriei Centru). Ion Țurcanu este o legătură apropiată a Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteață (promovat și susținut de Guvernul Maia Sandu). Începe o perioadă interesantă în Moldova”, a concluzionat în Luchianiuc

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load