Incendiu devastator în raionul Ungheni

Incendiu devastator în raionul Ungheni

O femeie în vîrstă de 83 de ani a decedat în această noapte într-un incendiu care a avut loc în localitatea Cetireni, raionul Ungheni, notează NOI.md.


Incendiul a izbucnit în jurul orei 3 dimineata. La fața locului, pentru intervenție, a fost îndreptat un echipaj de pompieri, care a stabilit că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia.


În interior a fost depistat cadavrul proprietarei. Toate circumstanțele cazului urmează a fi investigate.


Un alt caz care a pus viața unei persoane în pericol a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița. Aici o femeie în vîrstă de 35 de ani a primit intoxicări cu monoxid de carbon după ce a exploatat o sobă defectă. Persoana a fost internată la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de organele de resort.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și intoxicații cu urmări fatale.


Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2018, în Republica Moldova au avut loc 8 incendii care au avut drept cauză exploatarea cu încălcări a regulilor antiincendiu a sobelor de încălzit.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load