COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă un lucrător medical răpus din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

Încă un lucrător medical răpus din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

Sistemul medical a mai pierdut un angajat. Mihail Preotesa, şeful Secţiei Terapie Generală a Spitalului Raional Anenii Noi, a murit după ce s-a infectat de COVID-19.

Informația a fost confirmată chiar de soția acestuia pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

''Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui Mihail Preotesa, dar moartea a fost mai puternică şi l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite... Sincere condoleanțe familiei îndurerate, noi vă sîntem alături'', a scris o persoană apropiată familiei.


De menționat că soția medicului decedat a anunțat anterior pe pagina sa de Facebook că ea și soțul sînt infectați de coronavirus.

''Familia noastră, Preotesa Mihail și Ana, trecem printr-un calvar adevărat care se numește COVID-19, cu febră, tuse, pneumonii bilaterale, pleorizie. Soţul în prezent se află în terapia intensivă -1 SCR, Chisinau. Numai datorită medicilor din prima linie sec. COVID SR Anenii Noi - Steţenco Dmitrii, Caragia Eugeniu, Poiana Elena am putut să depășesc acest calvar'', a declarat aceasta.

Menționăm că, în total, 31 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19 în R. Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load