COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au decedat

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au decedat

În ultimele 24 de ore, alte cinci persoane au murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

La Briceni, a murit un bărbat de 51 ani, internat la data de data de 3 iunie la Spitalul Raional Briceni. Acesta suferea de hepatită virală cronică.

Două cazuri de deces s-au înregistrat și în UTA Găgăuzia. În primul caz, este vorba despre un bărbat de 56 ani, care a fost internat la data 14 iunie la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Acesta mai suferea de hipertensiune arterială, bronșită cronică. În cel e-al doilea caz este vorba despre o femeie de 66 ani, internată la data de 12 iunie la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Ea mai avea hipertensiune arterială, hepatită cronică, bronșită cronică.


Tot două cazuri de deces s-au înregistrat în raionul Anenii-Noi. Este vorba despre un bărbat de 81 ani, care a fost internat la data de 11 mai la Spitalul Raional Anenii-Noi cu hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică tahisitolică și de o femeie de 84 ani, care a fost internată la data de 23 iunie la Spitalul Raional Anenii-Noi. Cea din urmă victimă suferea de diabet zaharat, pielonefrită cronică bilaterală, afazie motorie.

Bilanțul celor decedați a ajuns la 515 persoane în R. Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load