COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În urma complicațiilor provocate de COVID-19 a murit încă un lucrător medical

În urma complicațiilor provocate de COVID-19 a murit încă un lucrător medical

Șeful Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP Spitalul Raional Orhei a fost răpus de Covid la vîrsta de 57 de ani, anunță Ministerul Sănătății. Totodată, virusul a curmat viața unui bărbat de 76 de ani, din Drochia.

Medicul Ion Stati, în vîrstă de 57 ani era șeful Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP SR Orhei, unde a activat timp de mulți ani. „Îi aducem un ultim omagiu și exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor”, se menționează în comunicatul Ministerului Sănătății.

Totodată, de Covid a decedat și un bărbat de 76 ani, din raionul Drochia. Fusese internat în Spitalul Raional Drochia, pe 18 iunie. Comorbidități: obezitate gr. III, angină pectorală de efort, transmite unimedia.info.


În total, 475 de persoane au decedat de Covid de la începutul pandemiei pînă astăzi, în Republica Moldova. În rîndurile lucrătorilor medicali au fost înregistrate 24 de decese.

Ieri, Vasile Sîrbu, în vîrstă de 65 ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, a fost răpus de Covid-19. Tot ieri, o asistentă medicală în vîrstă de 45 ani, care activa în secţia Pneumologie a Institutului Mamei şi Copilului, a decedat din cauza infecției cu noul virus.

Ieri, în Moldova au fost confirmte 247 de cazuri noi de infectare cu Covid-19. Pînă la ora actuală, 14.200 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care 1161 în Transnistria.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load