COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În ultimele 24 de ore, în țară au intrat 1 350 de persoane

În ultimele 24 de ore, în țară au intrat 1 350 de persoane

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a fost de 2 530 traversări. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Un număr de 1 350 de persoane a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova, dintre care 805 treceri la frontiera moldo-română, 540 treceri la frontiera cu Ucraina și 5 treceri aeriene, transmite NOI.md.

Potrivit informațiilor oficiale, începînd cu 08 mai 2020, ora 00:00, Ucraina a oprit traficul prin punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, operat în comun cu autoritățile de frontieră și vamale ale Republicii Moldova. Recomandăm călătorilor să opteze, din timp, pentru cel mai apropiat punct de trecere Tudora-Starokazacie.

În punctele de trecere a frontierei au fost completate 1 350 fișe epidemiologice individuale și au fost supuse screeningului 2 530 persoane. De asemenea, au fost completate și semnate 1 121 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.


În punctul de trecere Otaci, la intrarea în țară s-a autorizat trecerea frontierei la 90 de conaționali care au revenit din Federația Rusă, tranzitînd teritoriul Ucrainei. Alți 116 cetățeni moldoveni, repatriați din Republica Belarus, au intrat în țară prin punctul de trecere Palanca.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load