În Ucraina, unui moldovean i s-a furat automobilul chiar de sub nas

În Ucraina, unui moldovean i s-a furat automobilul chiar de sub nas

Odihna în weekend, la stațiunea Bukovel din Ucraina, s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru o familie de moldoveni.


Dimineața, compatrioții noștri au descoperit că automobilul lor, Toyota Prado, parcat de ei în fața hotelului, în valoare de zeci de mii de euro, le-a fost furat.


Moldovenii au rămas nu numai fără automobil, ci și fără documentele, care erau în mașină. Camere video de supraveghere, care ar fi putut fixa momentul furtului, nu sînt lîngă hotel.


«La ora 7 dimineața, automobilul dispărute deja. Am chemat Poliția și am aflat că în ultimele 3 zile au fost cîteva tentative de a fura mașini de această marcă, dar s-a dovedit că au reușit să o fure doar pe a mea», a povestit compatriotul nostru în comentariul pentru Pro TV.


Mîine, pătimitul împreună cu familia sa, se va întoarce în Moldova. De menționat că în vara anului trecut doi moldoveni, care erau în vacanță în Zatoka, au rămas fără automobile, telefoanele mobile, documentele și toți banii. Automobilele le-au fost furate, în timp ce ei se odihneau la plajă.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load