În Transnistria, anul 2020 a fost declarat Anul Sănătății

În Transnistria, anul 2020 a fost declarat Anul Sănătății

În Transnistria, anul 2020 a fost declarat Anul Sănătății, transmite Noi.md.


Decretul corespunzător a fost semnat de președintele autoproclamatei PMR, Vadim Krasnoselski, în scopul de a atrage atenția societății și autorităților la problemele de sănătate, de dezvoltare a culturii fizice și sportului, la respectarea regulilor unei diete sănătoase, la menținerea unui mediu înconjurător favorabil, la crearea unor condiții pentru cetățenii Transnistriei de a duce un mod sănătos de viață și promovare a acestuia.


Liderul transnistrean a cerut guvernului să elaboreze și să aprobe în cincizeci de zile un plan republican de activități pentru organizarea Anului Sănătății, precum și să prevadă finanțarea acestor activități în proiectul de lege a bugetului pentru 2020.


Asociațiile obștești vor trebui să trimită propunerile de elaborare a unui plan și să ia parte la implementarea acestuia.


Președintele Republicii Moldovenești Nistrene a cerut, de asemenea, elaborarea și aprobarea logo-ului pentru Anul Sănătății, precum și asigurarea reflectării în mass-media a evenimentelor Anului Sănătății.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load