COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Soroca a fost instalat Pomul de Crăciun

În Soroca a fost instalat Pomul de Crăciun

Municipiul Soroca este printre primele localităţi din ţară, unde s-a purces deja la ornamentarea principalului Pom de Crăciun din acest an.

Cel mai important conifer, simbol al Revelionului 2019 la Soroca, a fost adus miercuri, 27 noiembrie, transmite NOI.md cu referire la moldpres.md.

Pomul de Crăciun este instalat în Piaţa Libertăţii din centrul raional. Bradul are o înălțime de 18 metri şi a fost adus din satul Soloneț, raionul Soroca, scrie ziarulnostru.info. Muncitorii au pregătit din timp terenul, iar pentru toate lucrările de instalare a fost nevoie de o macara şi alte mijloace tehnice.


Potrivit șefului Secției de înverzire și amenajare a orașului Soroca, Alexei Patrașcu, prețul bradului din acest an este de 12 mii de lei. Conform sursei citate, Pomul de Crăciun urmează să fie inaugurat odată ce va fi împodobit și pregătit pentru sărbătorile de iarnă.

La ora actuală, este în proces de lucru şi instalarea bradului pentru sărbătorile de iarnă din centrul capitalei. Este vorba de o construcţie pentru un Pom artificial, care a fost achiziţionat anul trecut de autorităţile municipiului Chişinău. Tradiţional, mare parte din centrele administrative care instalează Pomi de sărbătoare se ocupă de aceasta în a doua jumătate a lunii decembrie, iar inaugurările se fac în ziua de 25 decembrie, cînd se sărbătorește Crăciunul pe stil nou.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load