COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Moldova vor fi filmate scenele de vară din "Svatî-7”

În Moldova vor fi filmate scenele de vară din "Svatî-7”

Scenele de vară din serialului popular "Svatî-7" (”Сваты-7”) vor fi filmate nu în Belarus, așa cum era planificat anterior, ci în Moldova.

Potrivit presei ruse, despre aceasta a declarat actrița Tatiana Kravcenko, transmite Noi.md.

După cum a remarcat vedeta serialului "Svatî", scenele de iarnă din "Svatî-7" au fost filmate în satul Dulici din Belarus. Apoi a apărut informația că acolo va fi filmat și restul filmului. Filmările trebuiau să continue în luna mai. Stăpîna casei, unde locuiau actorii, îi aștepta foarte mult să revină.

Dar, după cum s-a aflat, scenele de vară ale serialului "Svatî-7" vor fi filmate nu în Belarus, așa cum era planificat anterior, ci în Moldova.

"Da, în luna mai vom filma scenele de vară, dar în Moldova. Ce se va întîmpla acolo, este o noutate și pentru mine, ca și pentru voi. Nu am citit întregul scenariu, cu atît mai mult că el este rescris mereu pe parcursul filmărilor", a spus Tatiana Kravcenko.


Subiectul noului sezon al serialului "Svatî" este păstrat în mare taină de creatorii săi. Cu toate acestea, în presă ajung mereu informații despre personajele principale. De exemplu, se știe că într-unul din episoade ei vor trece în mod miraculos în secolul al XIX-lea.

În ceea ce privește lansarea peliculei pe micile ecrane, acest lucru se va întîmpla nu mai devreme de 2021. Anterior, regizorul peliculei Andrei Iakovlev a menționat deja că acesta va fi ultimul sezon din "Svatî". Pe ce canal vor fi difuzate noile episoade, deocamdată nu s-a anunțat, scrie "Собеседник".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load