În Moldova se desfășoară campania „Violența din click în click”

În Moldova se desfășoară campania „Violența din click în click”

În perioada 1 decembrie 2017 - 28 martie 2018, se desfășoară campania de informare și prevenire pentru copii „Violența din click în click”.


În cadrul campaniei au fost desfășurate un șir de activităţi de informare la mai multe instituții de învățământ din municipiul Chișinău, în cadrul cărora au fost informați aproximativ 2500 de copii, elevi ai claselor a VII-a, a VIII-a și a IX-a.


Astfel, Centrul pentru Combaterea Crimelor Informatice al INI reamintește despre existența portalului http://internetsigur.md/, destinat protecției drepturilor tinerilor pe Internet.


Ofițerii Centrului pentru Combaterea Crimelor Informatice întreprind în mod continuu măsuri de prevenire a abuzului și exploatării sexuale a copiilor pe Internet, precum și acțiuni orientate spre stabilirea utilizatorilor implicați în săvîrșirea acțiunilor perverse sau distribuirea pornografiei infantile.


În cazul în care ați devenit victima unor astfel de acțiuni sau v-a devenit cunoscut un asemenea caz, sînteți rugați să sunați la numerele de telefon: 022 577 153; 078710293 - Unitatea de gardă a Inspectoratului Național de Investigații sau să scrieți pe adresa e-mail a Centrului pentru Combaterea Crimelor Informatice: ccci@mai.gov.md.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load