COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Moldova continuă proiectul online internațional de film

În Moldova continuă proiectul online internațional de film

În Moldova continuă proiectul online internațional de film "Întîlnirea cu Rusia 2020", în cadrul căruia, în perioada 21-28 iunie, participanții la proiect vor putea vedea multe filme documentare și artistice minunate, transmite Noi.md.

În special, astăzi, 24 iunie la ora 15:00 (ora Moscovei) va avea loc difuzarea filmului artistic "Soarta omului" (”Судьба человека”) (reg. Serghei Bondarciuk, 97 min.), iar la ora 16:30 pe MSK acest film va fi discutat online pe ZOOM cu cineaștii, spectatorii și experții.

La ora 17:30 (ora Moscovei) vor fi prezentate filme din ciclul documentar de autor al lui Valeriu Timoșcenco "Victorie curate” (”Чистая победа”) - 1. Bătălia pentru Sevastopol 2. Bătălia pentru Moscova 3. Bătălia pentru Berlin (cu subtitrări în limba engleză), iar la ora 19:00 (ora Moscovei) se va desfășura discutarea online pe ZOOM a filmului cu regizorul, creatorii filmului, cineaștii, spectatorii și experții.


Pe 28 iunie, la ora 17:00 (MSK), spectatorii vor putea viziona filmul documentar "Țara urșilor" (”Страна медведей”) (regizor: Daria Hrenova, 52 min. (cu subtitrări în limba engleză), iar la 17:50 pe MSK va avea loc o analiză online a acestui film cu regizorul, creatorii filmului, cineaști, spectatori, experți pe ZOOM.

Filmele vor fi disponibile pentru vizualizare pe site-ul organizatorilor festivalului de film pe adresa: http://www.svidaniesrossiey.ru/, precum și pe site-ul centrului Rus de știință și cultură din Chișinău.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load