COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Comisia de profil a parlamentului s-au adunat proiecte privind mass-media încă din 2010

 În Comisia de profil a parlamentului s-au adunat proiecte privind mass-media încă din 2010

În Comisia de profil a Parlamentului Republicii Moldova s-au adunat proiecte din domeniul mass-media încă începînd cu anul 2010, unele dintre acestea fiind încă actuale și pot fi folosite în activitatea ulterioară.

Adrian Lebedinschi, președintele Comisiei parlamentare pentru cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, a menționat acest lucru în cadrul emisiunii ”Mecanismul acțiunii” cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Avem multe acte legislative în comisia de profil încă din anii 2010. Acestea sînt proiecte de legi care au fost adoptate în prima lectură de către parlamentul de două legislaturi în urmă și rămîn pe ordinea de zi. Unele dintre ele ar putea fi folosite. De exemplu, putem lua o idee bună și propune noi proiecte de legi, însă o serie de alte proiecte de legi au expirat, deoarece au fost făcute modificări similare în legislație în cadrul altor proiecte de legi, dar acestea se află încă pe ordinea de zi. Vom încerca să studiem și să punem în practică acele legi care nu și-au pierdut încă din actualitate", a subliniat Adrian Lebedinschi.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load