În Chișinău au fost adunați peste 6000 de saci de gunoi (VIDEO)

În Chișinău au fost adunați peste 6000 de saci de gunoi (VIDEO)

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei rîului Bîc desfășurată sîmbătă, 16 martie 2019 au participat peste 1500 de oameni, scrie Noi.md.


Timp de două ore, reprezentanții municipalității, ai sectorului asociativ, agenții economici, elevi și cetățeni au colectat circa 6000 de saci de gunoi.


 


De asemenea, concomitent cu salubrizarea albiei rîului Bîc, în cadrul acțiunii de astăzi au fost colectate și deșeurile din preajma bazinelor de apă care traversează capitala: rîulețul Durlești, Malina Mică, Țiganca, Valea Trandafirilor, Holbocica, lacurile din șos. Muncești și str. Mihai Viteazul.


De dimineață, Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, alături de voluntari și angajații municipalității, a participat la acțiunea de curățenie a albiei rîului Bîc pe tronsonul str. Ismail - str. Lunca Bîcului.


Menționăm că pe parcursul zilei de sîmbătă, 16 martie a.c., în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei rîului Bîc, au fost evacuate 89 de curse de deșeuri. Măsura organizată de municipalitate s-a desfășurat în contextul Zilei mondiale a apei.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load