COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 41 de oameni

În bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 41 de oameni

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență continuă Campania de prevenire a cazurilor de înec. În acest sens salvatorii informează oamenii despre riscurile scăldatului în locuri neautorizate, dar și despre pericolul aflării copiilor în preajma bazinelor acvatice fără monitorizarea celor maturi.

Specialiștii îndemnă persoanele să evite scăldatul în lacuri și rîuri care nu sînt dotate cu stații de salvare și să-și monitorizeze strict copii în preajma bazinelor. Mai mult, salvatorii informează și despre pericolul consumului de băuturi alcoolice în timpul scăldatului, dar și despre efcectele negative și riscurile în cazul în care persoana intră în apă după ce a băut alcool.

Îndemnul salvatorilor făță de cetățeni este ca aceștia să nu înoate în locuri neamenajate în rîuri și bazine acvatice unde relieful acestora este necunoscut, iar prezența curenților de apă ar putea favoriza pericolul de înec. În cadrul Campaniei salvatorii au mers pe plajele bazinelor acvatice din țară pentru a informa oamenii despre riscurile scăldatului în locuri neautorizate.


De la începutul anului 2020, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 41 de oameni, inclusiv 4 copii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load