COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon se află într-o vizită de lucru în UTA Găgăuzia

Igor Dodon se află într-o vizită de lucru în UTA Găgăuzia

Igor Dodon se află într-o vizită de lucru în UTA Găgăuzia. Șeful statului a mers la cîteva gospodării din Comrat, care au fost afectate de ploile și inundațiile din ultimele zile. În total este vorba despre 16 familii, transmite moldova24.info.

„Împreună cu Alexandr Suhodolschi, deputat în Parlament, ales din partea Partidului Socialiștilor în circumscripția uninominală electorală Comrat, am decis să acordam ajutor material fiecărei familii afectate”, a anunțat președintele pe Facebook.

Totodată, Igor Dodon a inspectat porțiunea de șosea dintre satele Congaz și Baurci, care sunt în reparație.


Este un segment de drum avariat, care se deteriorează sistematic din cauza ploilor abundente și din cauza transportului de mare tonaj. Astfel, se preconizează să fie reparate peste șapte kilometri de drum și un pod. Valoarea proiectului este de 40 milioane de lei, bani care vor fi alocați din buget”, a precizat șeful statului.

Igor Dodon a avertizat compania de construcții, contractantă să efectueze lucrările, că ar putea fi reziliat contractul, fără achitarea cheltuielilor. Asta după ce în cadrul unei evaluări au fost depistate încălcări grave la reconstrucția drumului.


photo_2020-07-09_12-23-41 (3)

photo_2020-07-09_12-23-41

photo_2020-07-09_12-23-45

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load