COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare tuturor studenților din Moldova

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare tuturor studenților din Moldova

Azi se sărbătorește Ziua Studenților. Președintele țării Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare tuturor studenților din Moldova, relatează NOI.md.

"Astăzi sărbătorim Ziua Studenților, ziua oamenilor tineri, neliniștiți, pasionați de cunoștințe și plini de speranțe. Știu că statul are multe datorii față de tinerii noștri, multe promisiuni de îndeplinit și ne vom strădui, împreună cu noul Guvern, să răspundem acestor cerințe și așteptări. Vă asigur că în cel mai scurt timp, vor apărea rezultatele politicii noastre pentru tineret, pentru a le crea condiții mai bune de învățare, muncă și trai aici, în Moldova."

De asemenea fiul mai mare a preșdeintelui tot azi este omagiat și cu acest prilej l-a felicitat.


"Tot astăzi, fiul meu cel mare împlinește frumoasa vîrstă de 17 ani.

La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe și îți doresc să trăiești din plin emoțiile acestei perioade unice în viața fiecărui om. Sunt mîndru că ai învățat de mic să muncești, să depui efort în ceea ce faci, fie că e vorba de studii, de sport (waterpolo), muzică sau șah. Pînă la urmă, efortul e cel ce contează cel mai mult, efortul ne face oameni cu literă mare.

Sper să fii în continuare un model pentru frățiorii tăi și să ne bucuri prin felul tău de a fi." - a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load