COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin

Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin

Președintele țării Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin cu ocazia Zilei Rusiei sărbătorită astăzi 12 iunie.

"Stimate Vladimir Vladimirovici,

Vă rog să acceptați, în numele poporului moldovenesc și al meu personal, cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei Rusiei.

Sărbătoarea națională marcată astăzi de poporul rus îmi oferă plăcutul prilej de a pune în lumină succesele obținute de Federația Rusă atît în promovarea unei politici interne eficiente, cît și pe arena internațională.

Relațiile moldo-ruse au o istorie bogată și, în opinia mea, perspective bune pentru dezvoltarea lor ulterioară în numele și în beneficiul țărilor și popoarelor noastre. În acest context, țin să confirm disponibilitatea de a întreprinde acțiuni conjugate în vederea consolidării cooperării bilaterale în diferite domenii de interes reciproc.

Dorindu-vă mult succes în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, iar poporul rus prieten – pace, bunăstare și prosperitate, vă rog să agreați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații." - a scris Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load