Iată care sînt cele mai ieftine destinații turistice din 2019

Iată care sînt cele mai ieftine destinații turistice din 2019

Unele dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă din 2019 se regăsesc în ţări precum Italia, Spania şi Turcia, dar nu numai.


1. Turcia


Ţinînd cont de schimbările economice prin care a trecut Turcia în ultima an, acum moneda naţională - lira - poate fi cumpărată mult mai ieftin, astfel te poţi bucura de mai mult cu bani mai puţini.


Oraşul Marmaris situat pe riviera turcă rămîne una dintre cele mai ieftine destinaţii de vacanţă din Europa ale anului.


2. Bali


Foarte multe persoane deja au vizitat anul acesta celebra staţiune iar motivul este unul deloc suprinzător - stilul de viaţă sau nivelul de trai este destul de scăzut. De exemplu, un prînz pentru 2 persoane costă în medie 10 lire britanice.


 Advertisement3. Spania


Anul acesta preţutile din Spania au scăzut cu 2%, astfel ţara devine una dintre cele mai bune de vizitat privind raportul destinaţie - costuri.


4. Bratislava


Capitala Slovaciei a devenit una dintre destinaţiile ţintă pentru mileniali. Zborurile către capitală sînt destul de ieftine iar cheltuielile locale ajung să fie chiar şi cu 44% mai mici decît cele din Viena.


5. Porto


Porto, oraş din Portugalia, este unul foarte bogat în ceea ce priveşte cultura locală şi restaurantele cu specific. De asemenea, este unul dintre cele mai ieftine oraşe din vestul Europei cu preţuri de pînă la 3 ori mai mici decît cele din Lisabona.


6. Islanda


Aceasta reprezinta una dintre cele mai vizitate destinaţii de către britanici ţinînd cont că în ultimul deceniu procentul de cumpărare a monedei naţionale - coroana islandeză - a crescut cu pînă la 237%.


7. Croaţia


Cu cele 1.000 de insule de vizitat şi multe obiective, Croaţia reprezintă una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă de vară din Europa.


8. Sudul Italiei


Unele dintre oraşele cele mai bune de vizitat din Italia este Matera, situat în sudul peninsulei, mai ales datorită preţurilor destul de mici comparativ cu alte oraşe ale ţării, dar şi datorită centrului cultural pe care îl reprezintă.


9. India


Anul acesta se împlinesc 150 de ani de la naşterea lui Mahatma Gandhi, astfel încît pe parcursul întregului an vor fi numeroase festivităţi pentru celebrarea lui. Însă, ceea ce reprezintă un avantaj pentru turişti este faptul că o cameră într-un hotel de nivelul mediu costă aproximativ 16 lire (britanice) pe noapte, iar mîncarea locală poate fi cumpărată şi la preţul de 1 liră.


10. Patagonia


Regiunea Patagonia se găseşte la graniţa dintre Chile şi Argentina şi reprezintă una dintre cele mai noi destinaţii potrivite pentru excursionişti - Ruta Parcurilor în care se regăsesc 17 parcuri naţionale. Iar anul acesta eclipsa solară din iulie poate fi văzută din această regiune. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load