COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Harunjen, despre înregistrările cu camera ascunsă din dormitorul Nataliei Morari

Harunjen, despre înregistrările cu camera ascunsă din dormitorul Nataliei Morari

Procurorul general Eduard Harunjen spune că informația prezentată de jurnalista TV8 Natalia Morari în cadrul emisiunii Politica, în care aceasta a spus că în dormitorul ei a fost instalată o cameră ascunsă, care a surprins scene intime din viața ei personală, trebuie verificată.

Harunjen afirmă că, în primul rînd, trebuie să se stabilească dacă înregistrarea a fost făcută în cadrul unei cauze penale sau a fost făcută ilegal.

„Eu nu cunosc despre ce acțiune se vorbește, dacă s-a făcut în cadrul unui dosar penal sau prin metode ilegale. Trebuie să avem acces la acea înregistrare și să o verificăm, pentru noi nu este important să vedem ce a fost acolo, dar cine a făcut-o și în ce perioadă”, a declarat șeful Procuraturii Generale (PG), la emisiunea Puterea a Patra de la N4.


Eduard Harunjen spune că așteaptă o plîngere de la Natalia Morari pentru a putea investiga acest caz: „Eu cred că o să avem o comunicare cu doamna Morari, vom avea nevoie de o adresare din partea doamnei Morari pentru că este vizată viața privată și doar dumneaei poate să ne spună în ce măsură această înregistrare i-a vizat viața privată. Eu voi avea o comunicare, sau mai bine-zis colaboratorii Procuraturii, cu doamna Morari și cred că o vom convinge să depună o plîngere și vom investiga”, a comentat procurorul-șef al Republicii Moldova.

„Dacă a fost făcut în cadrul unei cauze penale, atunci problema mare este cum a apărut această înregistrare în alte părți, cum a apărut însăși la doamna Morari, fiindcă din cîte am observat din discursul ei la televizor, cineva i-a furnizat această informație. Lucrurile au mai multe aspecte: ori s-a făcut ilegal cu tentă de șantaj și de a pune presiune, sau s-a făcut în cadrul unei cauze penale și cineva s-a amuzat și a vrut să facă un „act de eroism” și a sustras materialul, făcîndu-și o copie. Se mai întîmplă și așa chestii, cu părere de rău, în cadrul urmăriri penale”, a declarat șeful PG.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load