COVID-19 în MOLDOVA

Haine în valoare de jumătate de milion de lei, sechestrate

Haine în valoare de jumătate de milion de lei, sechestrate

Polițiștii de frontieră au găsit în trafic două mijloace de transport, ticsite cu marfă de larg consum fără acte de proveniență. În timpul acțiunilor, unul din autovehicule a fost oprit forțat, iar al doilea a fost identificat după o oră de căutări.

Incidentul a avut loc pe 18 august, cînd pe traseul Lipcani-Corjeuți au fost identificate două microbuze în privința cărora exista informația de implicare în transportul ilicit de marfă. La semnalul polițiștilor de frontieră de a opri, șoferii nu s-au conformat, continuîndu-și deplasarea în viteză. În aceste circumstanțe, unul dintre cele două autovehicule a fost stopat forțat, iar al doilea a reușit să se ascundă într-o direcție necunoscută. Către ora 13:00, reprezentanții Direcției au stabilit locul stocării bunurilor, transportate de al doilea microbuz.

La examinarea sacilor s-a constatat prezența unui lot impunător de îmbrăcăminte, valoarea estimativă fiind de jumătate de milion de lei. Șoferița unuia din microbuze, legitimată ca locuitoare a sat. Colicăuți, r-nul Briceni, nu a putut prezenta documente confirmative pentru bunurile depistate.


În continuare, polițiștii de frontieră investighează cazul sub toate aspectele legale, cu acumularea probelor și elucidarea circumstanțelor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load