COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Guvernul Moldovei va organiza Zilele Diasporei

Guvernul Moldovei va organiza Zilele Diasporei

Guvernul Republicii Moldova va organiza, în perioada 21-23 august, în format online, Zilele Diasporei. Agenda, alcătuită în baza consultărilor cu diaspora, include subiecte de actualitate care prezintă interes pentru concetățenii noștri aflați în străinătate.

Scopul evenimentului constă în fortificarea relațiilor cu diaspora, precum și în mobilizarea diasporei și a societății civile în promovarea acțiunilor comune orientate spre dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova, transmite Moldpres.md.

Membrii diasporei sînt invitați să participe la sesiunile de discuții programate cu reprezentanții instituțiilor de stat și ai organizațiilor internaționale, precum și la activități de networking și socializare cu și pentru diasporă.


Formularul de înregistrare la eveniment poate fi accesat la următorul link (tot aici poate fi vizualizat și proiectul de Agendă)

În fiecare an, la sfîrșitul celei de-a treia săptămîni a lunii august, Guvernul Republicii Moldova organizează Zilele Diasporei pentru cetățenii ţării noastre, care sînt plecați peste hotare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri