COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grupul de medici militari din România, decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”

Grupul de medici militari din România, decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”

Grupul de medici militari veniți din România pentru a ajuta specialiștii moldoveni în lupta cu noul COVID-19, a fost decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme” de către Ministrul Apărării Alexandru Pînzari.

Distincțiile au fost oferite cu prilejul încheierii misiunii acestora în țara noastră și în semn de apreciere a sprijinului oferit medicilor moldoveni din instituțiile strategice în combaterea pandemiei legate de răspândirea coronavirusului.

În cadrul ceremoniei de decorare, care a avut loc pe platoul instituției de apărare, Alexandru Pînzari le-a mulțumit celor 12 medici militari de peste Prut pentru sacrificiul și actul de curaj pe care l-au demonstrat pentru cetățenii Republicii Moldova.


De menționat că în urmă cu 2 săptămîni, o echipă formată din 42 de medici și asistenți medicali din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Sănătății a sosit în Republica Moldova pentru a sprijini personalul medical din țara noastră în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load