TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Grigorciuc i-a adus lui Morari un pachet de pesmeți și ceai: "Domnule Morari, luați..." (VIDEO)

Grigorciuc i-a adus lui Morari un pachet de pesmeți și ceai: "Domnule Morari, luați..." (VIDEO)

În timp ce magistratul pronunța hotărîrea privind cererea de recuzare a judecătorilor, Pavel Grigorciuc i-a întins lui Viorel Morari, chiar în sala de ședința, un pachet cu pesmeți și ceai.

"Domnule Morari, luați pesmeții!", a spus Grigorciuc, notează Noi.md cu referire la protv.md.


Activistul Pavel Grigorciuc a venit astăzi la judecătoria Ciocana și a scandat pe holurile instituției: "Morari, la dubă."

Grigorciuc spune că din cauza lui Morari a stat după gratii. Acesta îl acuză că a îndeplinit comandă lui Plahotniuc.

"Eu azi am venit cu pesmeți și ceai pentru a le transmite lui Viorel Morari, deoarece în cazul în care va fi arestat va avea nevoie de ele.

În 2014, Viorel Morari împreună cu Gheorghe Cavcaliuc au lansat împotriva mea cazul ANTIFA, privind răsturnarea puterii în stat. Acesta a fost primul dosar politic din țară. Eu atunci cinci luni am stat în camera numărul 123 a penitenciarului municipal, este o odaie în subsol.

"Eu sper că el va fi deținut într-o camera mai bună, condițiile nu vor fi inumane, iar drepturile nu îi vor fi încălcate. Eu îi voi aduce pachete, doar că să fie izolat de societate. Infractorul, criminalul, trebuie să fie izolat. Și nu doar el, Procurorul General trebuie să-l investigheze și pe Chitoroaga, Popa, Saptefrati și toți procurorii care au utilizat organele de drept în scopuri personale", a spus Pavel Grigorciuc.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load