COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grigorciuc este bucuros că Voronin a făcut o garanție

Grigorciuc este bucuros că Voronin a făcut o garanție

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, care s-a oferit în calitate de garant pentru eliberarea lui Pavel Grigorciuc, împreună cu fostul deputat Elena Bodnarenco a venit în Judecătoria Chişinău (oficiul Buiucani). Astăzi, aici, are loc prima şedinţă de judecată de examinare a cauzei în fond.

Potrivit informațiilor disponibile, Vladimir Voronin și Elena Bodnarenco, în caz de necesitate, sînt gata să ofere şi o cauţiune.

Potrivit informaţiilor disponibile, însuşi Grigorciuc a comentat în sala de ședințe demersul cu privire la eliberare pe cauțiune din partea ex-președintelui Republicii Moldova.


„Îmi pare foarte bine că Vladimir Voronin este garantul, și cred că este un gest din partea domniei sale pentru că sînt reţinut absolut ilegal, îmi sînt lezate drepturile, iar motivul persecutării mele îl constituie reglarea de conturi personale și răfuiala politică. În ţara noastră organele procuraturii şi cele judiciare, din păcate, se află sub controlul politic al regimului oligarhic, de aceea salut acţiunile politicienilor de opoziţie îndreptate spre apărarea drepturilor cetăţenilor”, a declarat Grigorciuc.

Anterior, fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a cerut instanței să-l elibereze activul deținut, Pavel Grigorciuc, sub garanția sa.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load