TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greceanîi, alături de copii, părinți și profesori la careul ”Primul sunet”

Greceanîi, alături de copii, părinți și profesori la careul ”Primul sunet”

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost alături de copiii, părinții și profesorii de la Liceul Teoretic ”Liviu Deleanu” din Chișinău, împărtășind emoțiile lor la careul festiv de început de an școlar.

”Primul sunet este o sărbătoare plină de emoții, care nu se uită toată viața. Pentru copiii din clasa I este primul sunet din viața lor, iar pentru cei din clasa a XII-a – este ultimul careu de început de an școlar”, a menționat Președintele Parlamentului.


În mesajul de felicitare adresat, Zinaida Greceanîi a urat elevilor un an nou cu multe împliniri, iar părinților și pedagogilor – răbdare pentru a crește oameni educați și deștepți.

”Calde felicitări tuturor cu ocazia Zilei cunoștințelor! Profesorii să se mîndrească că au crescut oameni adevărați, iar picii de clasa I să dea dovadă de răbdare pe drumul spre carte”, a precizat Președintele Parlamentului.

Cu ocazia începutului unui nou an școlar, Zinaida Greceanîi a donat un set de carte pentru biblioteca liceului, îndemnîndu-i pe copii să acorde o atenție deosebită lecturii. Ulterior, Președintele Parlamentului a discutat cu părinții și cadrele didactice venite la careul ”Primul sunet”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load