COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grădinița nr. 101 din Băcioi, închisă după ce mai mulți copii s-au intoxicat

Grădinița nr. 101 din Băcioi, închisă după ce mai mulți copii s-au intoxicat

Activitatea Grădiniței nr.101 din comuna Băcioi, în care s-a produs intoxicația, în urma căreia au fost înregistrate 27 de cazuri de gastroenterocolită acută, la 25 de copii şi două angajate, a fost sistată temporar pînă la „ înlăturarea tuturor prescripțiilor și neajunsurilor”. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Vitalie Șalari.

„La moment sînt internați 25 copii, 2 angajați ai instituției, 2 copii sînt în drum spre spital, 3 copii sînt la examinare la medici de familie din localitate, cu marea probabilitate de-a fi internati! Toți sînt internați în 3 spitale,Toma Ciorbă, S. Lazo, boli infecțioase de copii!

Părințiii, copiii cărora frecventează această instituție, sînt obligați să viziteze medicul de familie, pentru monitorizarea lor! Activitatea instituției a fost sistată temporar prin dispoziția Primarului com. Băcioi pînă la înlăturarea tuturor prescripțiilor și neajunsurilor! Situația este monitorizată de către toți specialiștii din domeniu, inclusiv Primarul com. Băcioi!”” a scris Vitalie Șalari, primarul comunei Băcioi, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load