COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gestul demn de urmat al unui cetățean revenit recent de peste hotare

Gestul demn de urmat al unui cetățean revenit recent de peste hotare

Cetățeanul care a fost confirmat, ieri, pozitiv cu Covid-19, a demonstrat un comportament responsabil. Astfel, revenit dintr-o zonă de risc, s-a autoizolat de persoanele apropiate.

Mininstra Sănătății a povestit astăzi, în cadrul briefingului de presă, despre un cetățean care a dat dovadă de un comportament demn de respect, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Un caz care denotă un comportament responsabil, persoana a revenit de peste hotare, s-a autoizolat de cei apropiați, iar produsele alimentare erau aduse și lăsate la poartă. Nu a fost în contact cu nimeni, monitorizarea s-a făcut la domiciliu, iar simptomatica a apărut la cîteva zile. După ce a fost testată, am constatat că este vorba despre un caz de infecție”, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.


Totodată, ministra a reamintit cetățenilor care revin din zonele de risc să se autoizoleze.

Astăzi, în Republica Moldova a fost înregistrat primul deces de coronavirus. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Ieri, Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și pînă în 15 mai 2020.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load