COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Gestul demn de urmat al unui cetățean revenit recent de peste hotare

Gestul demn de urmat al unui cetățean revenit recent de peste hotare

Cetățeanul care a fost confirmat, ieri, pozitiv cu Covid-19, a demonstrat un comportament responsabil. Astfel, revenit dintr-o zonă de risc, s-a autoizolat de persoanele apropiate.

Mininstra Sănătății a povestit astăzi, în cadrul briefingului de presă, despre un cetățean care a dat dovadă de un comportament demn de respect, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Un caz care denotă un comportament responsabil, persoana a revenit de peste hotare, s-a autoizolat de cei apropiați, iar produsele alimentare erau aduse și lăsate la poartă. Nu a fost în contact cu nimeni, monitorizarea s-a făcut la domiciliu, iar simptomatica a apărut la cîteva zile. După ce a fost testată, am constatat că este vorba despre un caz de infecție”, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.


Totodată, ministra a reamintit cetățenilor care revin din zonele de risc să se autoizoleze.

Astăzi, în Republica Moldova a fost înregistrat primul deces de coronavirus. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Ieri, Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și pînă în 15 mai 2020.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load