COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gelul antibacterian la preț dublu. Comercianții nerușinați au ieșit la vînat (FOTO)

Gelul antibacterian la preț dublu. Comercianții nerușinați au ieșit la vînat (FOTO)

Bișnițarii de rea credință se folosesc de panica din societate și au început să vîndă gelul antiseptic produs de Viorica Cosmetic la preț dublu.

Anunțuri cu vînzarea gelului au apărut pe mai multe platforme de socializare. Astfel, dacă un gel de 200 ml la compania de cosmedice costă 38 de lei, la ”businessmanii moldoveni” acesta costă dublu - 72 de lei.


Potrivit Lilianei Tatarciuc, șef secție PR și Reclamă la ”Viorica-Cosmetic”, compania urmează să se adreseze organelor competente pentru ca bișnițarii hapsîni să fie pedepsiți.

”Din cauza comercianților de rea voință are de suferit imaginea companiei noastre. În situația dificilă legată de epidemia de COVID-19 fabrica Viorica-Cosmetic a depus toate eforturile să-și mobilizeze personalul, să mărească capacitatea de producere și să elaboreze un sistem de preluare si livrare de comenzi de produse antibacteriene în timp util. Am ignorat diverse acuzații și am continuat procesul de produecere în regim alert.
Nu am făcut speculă și nu am mărit prețurile la aceste produse care astazi sînt de necesitate aproape vitală. ‼️ Însă nu putem să ignorăm faptul că cei care ne-au trecut pragul și au cumpărat cantități exorbitante de geluri dezinfectante au apărut pe diverse platforme de vînzări online cu gelurile antibacterie marca COSMEPLANT pe care acum le vînd cu prețuri aproape triplate. Pentru comparație, în magazinele Viorica gelurile de 200 ml se vînd cu 38 lei, iar cele de 500 ml –85 lei ‼️ Ne întristează faptul că în acest impas național vendorii fără scrupule profită de cererea mare la aceste produse. Oportuniștii și speculatorii trebuie să fie cunoscuți și penalizați în contextul legii”, a spus Liliana.

Viorica Cosmetic îndeamnă oamenii să cumpere doar de la distribuitorii oficiali ai fabricii. De menționat, că în prezent, toate comenzile sînt preluate telefonic de echipa call centru Linia verde.

  • 022 836 237
  • 022 836 257
  • 022 836 238
  • 022 836 242

Prețurile au rămas neschimbate!

  • 150 ml – 35 lei
  • 200 ml – 38 lei
  • 500 ml – 85 lei

Livrarea se execută în 5 zile lucrătoare. Comenzile se prelucrează în ordine cronologică. Mizăm pe susținerea și înțelegerea dvs.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load