COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Galina Dodon, Melania Trump, Elena Zelenski și Carmen Iohannis s-au întrecut în stil (FOTO)

Galina Dodon, Melania Trump, Elena Zelenski și Carmen Iohannis s-au întrecut în stil (FOTO)

Președintele Igor Dodon și prima doamnă, Galina Dodon, președintele României și soția sa, Klaus și Carmen Iohannis, dar și președintele Ucrainei și soția sa, Vladimir și Elenna Zelenskiy, s-au întîlnit cu președintele SUA și soția sa, Donald și Melania Trump.

Întîlnirea lor a avut loc în cadrul celei de-a 74-a Adunări Generale a ONU, la New York.

Galina Dodon

Prima doamnă a Moldovei nu este la prima întîlnire cu Melania Trump, precedenta a avut loc la Paris, în noiembrie 2018. De această dată Galina Dodon a optat pentru o rochie verde tip creion, midi, purtată cu pantofi clasici albaștri din piele întoarsă.


Elena Zelenski

Prima doamnă a Ucrainei a optat pentru o rochie elegantă în stil retro, cu o tăietură în formă de inimă în zona decolteului și mîneci bufante. Părul strîns în coc și pantofii clasici negri, au completat look-ul Elenei Zelenski.

Carmen Iohannis

Prima doamnă a României a fost cea mai îndrăzneață la capitolul vestimentație. Ea a optat pentru o rochie tip clopot albastră, accesorizată cu o broșă imensă în zona taliei, asortată cu pantofi fucsia.

Melania Trump

Prima doamnă a SUA s-a remarcat față de celelalte prime doamne, optînd pentru o salopetă neagră fără mîneci, care să recunoaștem, o flatează enorm, întinzîndu-i și mai mult silueta, ea fiind cea mai înaltă dintre toate.

Deși au optat pentru ținute diferite, toate primele doamne au fost elegante și, să apreciem, cu zîmbetul larg pe buze, îndeosebi Melania, care este mai „zgîrcită” la acest capitol.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load