COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furtună a spus care spital din capitală este cel mai afectat de COVID-19

Furtună a spus care spital din capitală este cel mai afectat de COVID-19

Spitalul Clinic Municipal „Sfanta Treime” din capitala este unul din cele mai afectate spitale din Chisinau, privind numarul de imbolnaviri cu coronavirus. Directorul ANSP, Nicolae Furtuna, spune ca de la inceputul pandemiei, in institutie a fost inregistrat un numar semnicativ de imbolnaviri al angajatilor medicali, scrie protv.md

Directorul ANSP, Nicolae Furtuna, recunoaste ca situatia e dicila. Acesta a dat asigurari ca pana la sfarsitul zilei, datele privind numarul medicilor infectati cu coronavirus vor facute publice.

Nicolae FURTUNA, DIRECTORUL ANSP: "Acolo vin mai multe persoane ale strazii, care se interneaza in sectiile de toxicologie si au un statut necunoscut. Au fost inregistrate cazuri cand ei au fost importatorii infectiei in institutii. Acolo sînt sectii de prol de pneumonii, care se concentreaza din tot municipiul Chisinau si exista o a doua sursa pentru infectia Covid. Si este specicul unor sectii exlcusive in Chisinau, unde se interneaza pe urgenta medicala pacientii cu alta patologie si care prin coincidenta face si infectia Covid."


Totodata, pana la ziua de azi, au fost conrmate 2348 cazuri de infectare in randul angajatilor sistemului de sanatate.

In total, 8765 persoane s-au vindecat de COVID-19, iar alte 510 au decedat din cauza infectiei

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load