COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furtul miliardului: Un fost viceministru al Finanțelor, invitat la Comisia de anchetă

Furtul miliardului: Un fost viceministru al Finanțelor, invitat la Comisia de anchetă

Fostul viceministru al Finanțelor, Victor Barbăneagră, bănuit în dosarul BEM, este chemat vineri, 12 iulie, pentru audieri la Comisia de anchetă pentru investigarea fraudei bancare.

Deputatul Alexandru Slusari cere ajutorul societății pentru a-l găsi pe ex-viceministrul, care ar fi plecat în România, iar membrii Comisiei de anchetă nu pot da de el, scrie agora.md.

Victor Barbăneagră a activat în calitate de viceministru al Ministerului Finanțelor în perioada anilor 2009-2014. Acesta a demisionat în mai 2014, iar ministrul Finanțelor, Anatol Arapu, a declarat atunci că Victor Barbăneagră a depus cererea de demisie și este o decizie personală de a pleca de la această instituție. În perioada respectivă, prim-miniștri au fost Vlad Filat și Iurie Leancă, iar funcția de ministru al Finanțelor în anii 2009-2013 a fost deținută de Veaceslav Negruță.


În august 2015, fostul viceministru al finanțelor, Victor Barbăneagră, a fost citat și audiat de către procurorii anticorupție cu privire la fraudele din sectorul financiar-bancar.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load