TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Funcţia în care a revenit Zumbreanu, după ce a fost demis de la şefia CNA

Funcţia în care a revenit Zumbreanu, după ce a fost demis de la şefia CNA

Bogdan Zumbreanu, fostul director al Centrului Național Anticorupție (CNA) este, din nou, șef la Direcția Generală Urmărire Penală din cadrul CNA.

Acesta a revenit în această funcție pe care a ocupat-o anterior desemnării de către Parlament în fotoliul de șef al instituției.

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către Angela Starinschi, purtătoarea de cuvînt a instituției.


„În data de 15 decembrie 2017, în ziua numirii de către Parlament a dlui Bogdan Zumbreanu în calitate de director al CNA, a fost suspendat raportul de serviciu al Centrului cu șeful DGUP – funcție deținută la acel moment de Bogdan Zumbreanu. În legatură cu revocarea sa din funcția de șef al CNA, Bogdan Zumbreanu a revenit în funcția anterior deținută, în conformitate cu legislația în vigoare”, a precizat Angela Starinschi, purtătoarea de cuvînt a CNA.

Direcția Generală Umărire Penală a CNA gestionează dosarele instrumentate de către instituție.

Bogdan Zumbreanu și-a început activitatea în organele de drept în 2001, la Procuratura mun. Chișinău în calitate de ajutor-interimar al procurorului și anchetator. A ajuns la Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției în 2002 în Departamentul anchetă penală ca anchetator superior. În 2004 a devenit șef de secție în cadrul Direcţiei generală urmărire penală, funcție pe care a ocupat-o pînă în 2008.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load