Fructe în loc de flori pentru femeile din Ungheni

Fructe în loc de flori pentru femeile din Ungheni

Fructe autohtone în loc de flori au primit înaintea Zilei Internaţionale a Femeii, marcată pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele din Ungheni.


Asta ca urmare a unei campanii de promovare a producţiei agricole moldoveneşti, lansată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Ungheni.


Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Junior Chamber International a lansat campania ”În MOLDOVA e mai BUN”.


Inspirați de apelul unor agricultori din ţară către bărbați să renunțe la tradiționalul buchet de flori și să le dăruiască persoanelor dragi fructe autohtone, membrii Camerei Tinerilor Antreprenori JCI Ungheni au decis să ofere doamnelor și domnișoarelor din Ungheni cîte un paner cu mere și struguri.


”Noi, cei din JCI Ungheni, fiind o comunitate care tinde să facă Moldova noastră mai frumoasă, vă invităm să susținem împreună campania. Astfel, vă îndemnăm să procurați mere și struguri de la producătorii autohtoni, care ne oferă fructe și legume mai ecologice, calitative și gustoase decît cele de import”, indică mesajul tinerilor antreprenori ungheneni, citat de expresul.md.


Junior Chamber International (JCI) a fost lansată pe 29 septembrie 2011 şi este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, avînd peste 200 mii de membri în 120 de ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care și-au propus să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei. În R. Moldova sînt mai multe  organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina, JCI Orhei ș.a.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load