Fostul deputat Chiril Lucinschi a fost internat la spital

Fostul deputat Chiril Lucinschi a fost internat la spital

Fostul deputat Chiril Lucinschi, învinuit în dosarul „BEM”, a fost internat la spital. Din acest motiv, ședința de judecată fixată pentru astăzi, 17 ianuarie, la Judecătoria Chișinău (sediul Buiucani), a fost amînată, notează NOI.md.


„A început să se simtă rău, ieri fiind supus unor investigații medicale, iar astăzi dimineață - internat la spital. Este o problemă privată. Următoarea ședință va avea loc la 24 ianuarie, ulterior fiind stabilite în ritm alert pe data de 2, 7, 9 și 14 februarie. Sincer, nu înțelegem de ce se grăbește procesul de judecată”, a declarat avocata Corina Stratan pentru realitatea.md.


În același timp, procurorul de caz Eugen Rurac susține că acuzarea nu ar vrea să creadă că este vorba de o tergiversare.


„În cadrul ședinței de astăzi urma să dăm citire materialelor cauzei penale, după care să purcedem la audierea inculpatului pe marginea dosarului”, a explicat acesta.


Amintim că fostul deputat Chiril Lucinschi este acuzat de spălare de bani și fals în declarația de avere. Acesta se declară nevinovat.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load