COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Focar de coronavirus la o vinărie din Vulcănești

Focar de coronavirus la o vinărie din Vulcănești

După ce în Găgăuzia au fost confirmate 5 cazuri noi de infectare cu COVID-19, s-a stabilit că toți pacienții sînt angajații unei vinării din raionul Vulcănești.

Potrivit Gagauzinfo.md, în perioada 17-20 aprilie, în spitalul raional au fost transferate 6 persoane suspecte, originare din Vulcănești, Cişmichioi și Etulia, transmite știri.md.

„Este vorba despre niște angajați ai unei vinării și părinții unora dintre aceștia. Cel mai probabil, angajații au ascuns acest fapt și ca urmare și-au infectat părinții în etate”, a menționat șefa Direcţiei pentru sănătate şi protecţie socială din Comrat, Svetlana Duleva.


Potrivit informației, vinăria a fost plasată în carantină, iar medicii nu exclud că în următoarea perioadă vor apărea noi cazuri de coronavirus.

De menționat că în data de 20 aprilie, în spitalul Raional din Comrat au fost internate 17 persoane infectate. Dintre aceștia, 2 pacienți sînt în stare gravă-medie, unul în stare gravă. De asemenea, o persoană se pregătește pentru a fi externată zilele acestea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load