COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Focar de coronavirus la Curtea de Apel Comrat

Focar de coronavirus la Curtea de Apel Comrat

La Comrat a fost înregistrat un nou focar de infecție de coronavirus. Este vorba despre Curtea de Apel, unde mai mulți angajați au fost testați pozitiv la COVID-19.

Informația a fost confirmată, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune GRT, de șeful Centrului de sănătate publică Comrat, Ivan Hasta, informează gagauzinfo.md.

"La Curtea de Apel am înregistrat 7 cazuri de infectare cu coronavirus. Încă 12 persoane se află sub supravegherea medicilor în calitate de persoane de contact", a explicat Hasta.


Șeful CSP a mai spus că în ultimele două săptămîni 6 cazuri de coronavirus au fost depistate în rîndul angajaților Primăriei municipiului Comrat.

În general, potrivit estimărilor Centrului de Sănătate Publică, în Găgăuzia se atestă o tendință de reducere a morbidității cu coronavirus.

Pe parcursul zilei de ieri, în Găgăuzia au fost înregistrate 7 cazuri noi de îmbolnăvire, iar numărul total de locuitori infectați a ajuns la 1550 de persoane. 65% dintre aceștia s-au vindecat deja de COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load