COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fiscul verifică la ce preț sînt vîndute măștile, mănușile și dezinfectanții în farmacii

Fiscul verifică la ce preț sînt vîndute măștile, mănușile și dezinfectanții în farmacii

Inspectorii fiscali verifică prețurile, afișate în mai multe farmacii din țară.

Într-un comunicat de presă al instituției se spune că urmare a sesizărilor multiple parvenite din partea societății, sub aspectul majorării prețurilor de comercializare a produselor social importante (măști medicinale, mănuși medicinale, dezinfectanți medicali), Serviciul Fiscal de Stat întreprinde acțiuni de verificare a contribuabililor ce practică genul de activitate, comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice.

Zilnic, autoritatea fiscală monitorizează activitatea a 812 farmacii, privind prețurile de livrare a produselor social importante, în vederea respectării prevederilor legislației în vigoare.


Ca urmare a acțiunilor întreprinse, au fost efectuate 54 controale fiscale, în rezultatul cărora au fost stabilite 6 cazuri de încălcare fiscală.

Începînd cu data de 27 martie 2020, Serviciul Fiscal de Stat în comun cu Inspecția Financiară va desfășura zilnic verificări la farmacii, unități de comerț cu amănuntul și cu ridicata, în scopul verificării respectării modului de formare a prețurilor de comercializare a produselor social importante.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load