Filip cere să fie continuată verificarea calității produselor în magazine

Filip cere să fie continuată verificarea calității produselor în magazine

Prim-ministrul Pavel Filip a cerut Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) să continue verificarea calității produselor din magazine și să consolideze protecția consumatorilor.


El a făcut acest lucru în cadrul ședinței de lucru desfășurate la Guvern, la care a fost analizată situația actuală din domeniul siguranței alimentare, relatează Noi.md.


Premierul Pavel Filip a fost informat despre controalele efectuate de ANSA și măsurile întreprinse pentru prevenirea comercializării produselor alimentare neconforme.


În context, prim-ministrul a accentuat că respectarea intereselor consumatorilor în ceea ce privește calitatea alimentelor rămîne o prioritate a Guvernului, ANSA fiind autoritatea responsabilă pentru monitorizarea situației pe acest segment. Astfel, premierul a subliniat importanța continuării verificărilor calității produselor în rețelele comerciale, dar și a planificării unor măsuri suplimentare de protecție a consumătorilor.


De asemenea, a fost relevată necesitatea menținerii unei interacțiuni permanente între cetățeni și ANSA, pentru a facilita semnalarea încălcărilor. „Legătura directă cu oamenii este foarte importantă. Intrînd în magazin, cetățenii așteaptă să vadă, prin acțiuni concrete, că ANSA are grijă de sănătatea lor”, a conchis premierul.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load